jan 27

Valse start team 1

Joep van den Berg viel verdienstelijk in

Vrijdag 26 januari speelde team 1 in Nunspeet tegen Leogang 2. Het was een heel gedoe geweest om een team op de been te brengen. Edwin van der Leij en Bert Monster waren verhinderd en Mustaffa Montasser geblesseerd. In eerste instantie was de wedstrijd verplaatst, maar op het laatste moment gooide het competitiereglement roet in het eten. Daarom stonden Henk Vlieger met Joep van de Berg (als invaller) met zijn tweeën in Nunspeet.

Het werd een vluggertje. Na twee uur stonden Henk en Joep weer buiten: 10-0
Alleen Joep speelde deze avond goed. Hij wist met zijn behoudende stijl het Nunspeet erg moeilijk te maken. Tegen toptalent David van der Zwan haalde hij er zelfs vijf games uit, maar kon hem helaas niet winnen. Samen met Henk speelde hij een goed dubbel, maar ook dat ging uiteindelijk toch naar Nunspeet. Henk had zijn avond niet. Hij haalde zijn normale niveau niet en was ook niet scherp genoeg. Ook door het ontbreken van de vaste krachten had team 1 een valse start. Laten we hopen dat het volgende week in de thuiswedstrijd tegen Zwolle beter gaat. Anders staat het degradatiespook nu al voor de deur.