Home

 

50 jaar
aanmelden  en opzeggen
De Tafeltennisvereniging Harderwijk bestaat uit een 50-tal enthousiaste personen. We spelen ons favoriete spelletje zowel recreatief als in competitieverband. Op dit  moment zijn er 4 seniorenteams. Nieuwe leden zijn natuurlijk welkom. Er is geen wachtlijst!
Vereniging opgericht: 31 augustus 1965nix-18-logowifi gratis

 

Huldiging Henk Vlieger

Beste leden, Henk Vlieger is door het voltallig bestuur  van  de ttv Harderwijk  voorgedragen als erelid.  Henk heeft als lid van de vereniging zeer veel betekend, voornamelijk als bestuurslid. Ook nu draait Henk  zijn hand  nog steeds niet om voor het verlenen van hand-en spandiensten.  In de ALV van dit jaar zijn de leden van …

Meer lezen

We gaan weer beginnen!

Gisteren kregen we bericht van onze secretaris Jolanda dat we volgende week weer gaan beginnen. Dat wordt dan eerst een week vrij spelen, maar de week daarna staat Anton Klaassen op dinsdag 28 augustus weer voor ons klaar voor de reguliere training. We hopen jullie daar dan allemaal weer te  mogen ontmoeten.

Meer lezen

jeugd april 2018

Als vereniging mogen we ons verheugen in een toenemend aantal jeugdleden. Hieronder ziet u een weergave van de laatste trainingsbijeenkomst:

Meer lezen

TEAM 1 DEELT DE PUNTEN

De streekderby tegen het Nunspeetse Leogang 2 stond op het programma en Henk Vlieger begon prima aan de wedstrijd en liet Eric van Noorden kansloos in drie games; datzelfde overkwam mij tegen de sterkste Nunspeter David van der Zwan. Edwin van der Leij bracht ons weer op een 2-1 voorsprong door Edwin Bouw eveneens in …

Meer lezen