Edwin van der Leij prolongeert titel

Traditiegetrouw werden op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar de Clubkampioenschappen gehouden. Onder de bezielende leiding van Pieter Berkelaar en Anne Kooistra werden de wedstrijden in een aantal groepen afgewerkt. Bij de jeugd werd bij de welpen uiteindelijk Daniël Geurtsen kampioen, terwijl bij de junioren David ten Klooster alle anderen de baas was.
Bij de senioren wist Frank van Leeuwen in de B-poule kampioen te worden, terwijl in de A-poule Edwin van der Leij opnieuw zijn titel prolongeerde en zich Clubkampioen mocht noemen. Allemaal van harte gefeliciteerd!

alle foto’s van de dag zijn hier te bewonderen.
het krantenverslag in de Harderwijker Courant staat hier

1 reactie

1. Johan, bedankt voor het maken van de prachtige foto’s. Je kunt zien dat je een pro bent:: scherpte-diepte,werken met tegenlicht,close-up, halftotaaltjes…..Klasse man!!!! Je foto’s geven een gaaf overzicht van de hele dag. Johan, bedankt namens de veurzitter!!!!!

Edwin