Huldiging team 4!

v.l.n.r: Ronald Wiekenkamp, Anne Kooistra, Rob NIjland en Pieter Berkelaar

v.l.n.r: Ronald Wiekenkamp, Anne Kooistra, Rob NIjland en Pieter Berkelaar

 

Voorafgaand aan de training werd het 4e seniorenteam nog even feestelijk in het zonnetje gezet. Het kwartet met meer dan 250 jaar ervaring werd kampioen in de 4e klasse en mag komend voorjaar zich proberen te handhaven in de 3e klasse. Het kwartet dat de titel behaalde, bestaat uit Ronald Wiekenkamp, Anne Kooistra, Rob Nijland en Pieter Berkelaar. Namens de vereniging mocht Henk Vlieger hen van harte feliciteren en dat begeleiden met een setje Hertog Jan-in-geschenkverpakking. De mannen hadden bloemen verwacht, maar deze keuze werd veel meer op prijs gesteld. Bekijk hun gezichten op de foto maar.

Meer foto’s staan hieronder:

huldiging_team4_kampioen_najaar2014 (6) huldiging_team4_kampioen_najaar2014 (2)
huldiging_team4_kampioen_najaar2014 (1) huldiging_team4_kampioen_najaar2014 (4)

 

1 reactie

  1. Team 4, veel succes met de competitie in de 3e klasse !

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.