Junioren Harderwijk 1 Kampioen!!

Nadat het vlaggenschip van de senioren kampioen is geworden, is het de junioren van Harderwijk 1 vandaag ook gelukt om kampioen te worden.

Het gebak kwam na de wedstrijd op tafel en samen met een sportieve tegenstander hebben we ff genoten.

Bart, Cas en Cristan haalden vandaag een 8-2 overwinning op Ugchelen. En dat was ruim voldoende voor het kampioenschap. Mooie wedstrijden vandaag om te zien met de nodige 5 gamers en de nodige wedstrijdspanning voor het kampioenschap. Bart en Cas wisten al hun enkelspelen te winnen. Cristan leverde een knappe prestatie door ondanks de pijn in zijn lijf ook één enkelspel en het dubbel samen met Bart te winnen.

Maar deze drie jongens zitten niet alleen in dit kampioenenteam. Het is een prestatie van zes jongens dit seizoen. David, Sander en Joep ook gefeliciteerd.

Nu de uitdaging van de derde klasse, gaat goed komen jongens. Geniet eerst maar eens van dit kampioenschap. En dat na twee seizoenen op de laatste plek te zijn beland he nu gewoon bovenaan.

1 reactie

1. Van harte gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap! Ook het eerste jeugdteam is een klasse-vlaggenschip!