TEAM 1 deelt punten tegen ZWOLLE 6

Harderwijk 1 – TT Zwolle 6 : 5-5

Na het verlies tegen Leogang 2 uit Nunspeet vorige week, heeft Harderwijk 1 gelijkgespeeld tegen Zwolle 6; Henk Vlieger begon in een ijskoude zaal(Bij Loppersum was nl. de gaskraan dichtgedraaid) tegen Justin Zeeders en kwam niet tot scoren; Edwin van der Leij deed dat wel en wees Henry Jonker in drie games terug en daarna kwam ik er niet aan te pas tegen Marcel Vergonet. Het dubbel leverde winst op voor het duo Vlieger/Van Der Leij op Zeeders/Vergonet, waarna Edwin door zijn winst op Zeeders,Harderwijk op voorsprong bracht(3-2). In een marathonpartij won Vlieger (zie foto) daarna knap in 5 games van Vergonet(zie wedstrijdformulier wedstrijd 6) en werd het 4-2. Verlies was er voor mij in 5 games tegen Jonker en alleen wist Edwin de stand nog naar 5-4 te tillen door een zege op Zeeders .Henk had de winst bijna te pakken, maar verloor in de beslissende 5e game van Jonker met 9-11.

Bert Monster