TEAM 1 DEELT DE PUNTEN

De streekderby tegen het Nunspeetse Leogang 2 stond op het programma en Henk Vlieger begon prima aan de wedstrijd en liet Eric van Noorden kansloos in drie games; datzelfde overkwam mij tegen de sterkste Nunspeter David van der Zwan. Edwin van der Leij bracht ons weer op een 2-1 voorsprong door Edwin Bouw eveneens in drie games te verslaan. Het Nunspeetse duo Bouw/Zwan verloor het dubbel in 5 games van het duo Van der Leij/Vlieger,nadat de Nunspeters met 0-2 in games hadden voor gestaan en ik ging daarna in 5 games onderuit tegen Eric. In een boeiende partij won Edwin de beslissende 5e game van David, nadat hij vlak voor het einde van de partij nog een “time-out” aan vroeg. Nunspeet kwam weer langszij omdat Bouw heel slim verdedigend speelde tegen mij en in 5 games aan het langste eind trok(4-4). “Onze” Edwin bracht Harderwijk weer op voorsprong door Eric eenvoudig op zij te zetten, waarna Leogang de eindstand op 5-5 bepaalde door de winst van David op Henk. Met nog 3 wedstrijden te gaan in de voorjaarscompetitie 2018 zullen we het komend seizoen een stapje lager moeten gaan doen in de 3e klasse, want het degradatiespook kunnen we niet meer ontlopen.

Bert Monster