Terug naar Media

Video’s

Demo: bericht toevoegen aan TTV-site

In het filmpje dat je hier kunt downloaden/bekijken, kun je zien hoe je een bericht toevoegt aan een blog van deze site. Natuurlijk moet je daarvoor de juiste inloggegevens hebben gekregen van de webmaster. Het filmpje staat ook op YouTube:  

HN-toernooi 2015

In deze halve finale van de B-groep speelden dit jaar Martin Smitz  (Werinon Muiderberg) en Martien Jansen (TVP Putten). Uiteindelijk zou Martin winnen en Wouter Bunschoten (TTV Harderwijk) in de finale tegenkomen. Wouter zou uiteindelijk in de finale van deze B-groep de winst pakken. In deze finale van de B-groep staan Wouter Bunschoten (TTV Harderwijk) …

HK13 interviewt Henk Vlieger tijdens Aaltjesdag 2014

Op 14 juni 2014 gaf de Tafeltennisvereniging Harderwijk ‘acte-de-presence’ aan de Boulevard van Harderwijk. Tijdens de demonstraties tafeltennis werd Henk Vlieger geïnterviewd door Frits Sparnaay van HK13. Het resultaat is hieronder te bekijken. Voor de volledige video (55 min) van Aaltjesdag 2014 klik je hier.

HTE en TTV

Bert en Henk in hun eerste officiële dubbel

Bert Monster en Henk Vlieger speelden 28 februari 2012 pas hun allereerste officiële dubbel, ondanks het gegeven van dat ze elkaar toch al zo’n 35 (!) jaar kennen. In de uitwedstrijd tegen Kampenion 6 werd er door Gerard Wessels opnamen gemaakt. Deze video is hieronder (en op Youtube) te bekijken.  

Wandelweek Malta Thal Oostenrijk ( oktober 2012)

Op 14 oktober 2012 zijn de gebruikelijke feestbeesten van de club weer gaan wandelen in Oostenrijk.  Ruud, Izaak, Dick, Frank, Wouter en Anton hebben er deze keer zelfs een filmpje van gemaakt. Ze zijn zelfs zo moedig geweest om het op Youtube te zetten. Da’s mooi want dan kunnen wij het hier ook bekijken. Veel …

Frank en Peter winnen dubbel!

28 februari 2012: Kampenion 9 – Harderwijk 5: 2 –  8. Alice Ringenier en Henny Boxman (Kampenion) verliezen het dubbel van Peter Willemsen en Frank Tiekink.

Clubkampioenschappen 2008

Ons aller ‘veurzitter’  Edwin van der Leij heeft een drietal filmpjes gemaakt van de clubkampioenschappen 2008. Die staan natuurlijk ook op Youtube, maar natuurlijk ook hieronder. Veel plezier.

Voorzitter is a 'wild thing'

Voorzitter Edwin van der Leij blijkt veel meer te kunnen dan het voorzittershamertje vast te houden. Zelfs een basgitaar:  

Ma Lin traint

De bal en de spin…

Een mooi filmpje dat je uitlegt hoe je spin moet geven aan de bal.

Secretin en Purkart

Een video van een aantal jaren geleden, maar nog steeds is het tafeltennis op hoog niveau. Én erg om te lachen…

Bettine Vriesekoop tegen Jill Hammersley (1982)

De finale van het Europese kampioenschap tafeltennis in Boedapest in 1982. Tijdens dit toernooi, dat integraal wordt uitgezonden op de Nederlandse televisie, bereikt Bettine Vriesekoop drie finales waarvan er drie in goud worden omgezet: het damesenkelspel en de mix-dubbel samen met wijlen Andrzej Grubba uit Polen. De dames-dubbel finale samen met Sandra de Kruijff wordt …

Best of World Team Tabletennis

Een verzameling hoogtepunten van het het afgelopen Wereldkampioenschap Tafeltennis 2010.

Olympics 2008

Indrukwekkend hoe deze gehandicapte dames in 2008 spelen op de Olympics in Bejing. Het doet me zelfs denken aan ‘good-old’ Grady Uyt Den Boogaart. Wie ken hem (nog) niet?

Great points!

Zo wil ik ook spelen…