Terug naar Senioren

Team 1 (najaar 2018)

Het 1e seniorenteam bestaat uit vier personen.  Het team komt uit in de 2e klasse, Regio Oost. Hieronder hun gegevens:

3349398 E.F.R. van der Leij (Edwin)
2010239 H.L. Monster (Bert)
2371910 H. Vlieger (Henk)                         
3107110 M. Montasser (Mustaffa)        

het schema van de najaarscompetitie 2018 staat hier!

2 reacties

  1. Jammer van deze nederlaag. Laten we inderdaad hopen dat we met dit 2e team nog in de derde klasse kunnen blijven.

  2. Wedstrijdverslag Harderwijk 2 tegen Smash 70 6.
    Afgelopen maandag traden we met vaste invaller George Schipper (Anne heeft nog teveel last van zijn jicht) aan tegen Smash 6 uit Hattem.
    Dit team bestond uit de broertjes Guido en Ivo Tijssen en Bert Mensink. Guido en Bert komen in het achtste van Hattem uit.
    Pieter ging goed van start tegen Ivo maar moest in de vierde game met 16-18 het onderspit delven. George speelde vervolgens tegen Guido en wist in vier games van hem te winnen. Partij drie tussen Rob en Bert werd in de vijfde game door Rob gewonnen. Het dubbel George en Rob tegen Ivo en Bert werd in drie games gewonnen door Hattem na enkele wel heel fraaie smashes van Bert. George kon zijn volgende partij tegen Io niet winnend afsluiten. In vijf games ging de partij naar Hattem. Ook partij 6 tussen Pieter en Bert kon helaas niet in winst worden omgezet. Ook dit was een vijf gamer. In partij 7 was Rob tegen Guido telkens dichtbij maar toch ging ook deze partij in vier games naar Hattem. Partij 8 werd door George in drie straight games gewonnen van Bert. Bert wist in de laatste game ook nog zijn batje te molesteren zodat hij met het batje van een teamlid verder moest spelen.De stand was inmiddels 3-5. In de voorlaatste partij wist Rob na twee verloren games nog terug te komen voor een vijfde game tegen Ivo. Echter toen was de pijp helemaal leeg en de vijfde game werd met 0-11!! verloren na de vierde game nog met 11-2 gewonnen te hebben. Het kan verkeren.
    In de laatste partij wist Pieter het Guido nog aardig lastig te maken. Maar uiteindelijk won Guido in vier games ook deze partij. Helaas dus opnieuw een ruime nederlaag voor team 2. We blijven echter knokken voor elk punt en wie weet kunnen we degradatie nog ontlopen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.