Terug naar Downloads

Spelregels

Zoals bekend wordt het edele tafeltennisspelletje gespeeld volgens afgesproken regels. De grootte van de tafel en het balletje, het gewicht van dat stukje kunststof en de wijze waarop er opgeslagen moet worden, hoe hoog de bal opgegooid moet worden, enz, enz. Het staat allemaal te lezen in de officiële spelregels van de NTTB.
Klik hier om ze te downloaden.

Tijdens de wedstrijden die gespeeld worden in de Regio Oost/Afdeling Zwolle komt het wel eens voor dat er een verschil van mening optreedt tussen twee verschillende teams van verschillende verenigingen. Tafeltennissers zijn ook mensen, dus ook die willen het af en toe wel eens niet met elkaar eens zijn. Voor dit soort gevallen heeft de NTTB het zogenaamde competitiereglement opgesteld.
Klik hier om ze te downloaden.

Anne en Pieter zijn bij ons, samen met de onvolprezen Leo, de toernooimensen. Iedere keer weten ze weer een prettig georganiseerd toernooi volgens de regels der kunst op te zetten. Tot voor kort dachten we dat ze dit allemaal zelf bedacht hadden, maar nu weten we dat ze af en toe putten uit het toernooi- en wedstrijdreglement van de NTTB.
Klik hier om ze te downloaden.