Bardienst

Wanneer je dienst hebt, draag je er zorg voor dat je rond 19.00 uur het tasje met de sleutels ophaalt bij Kasper Sloot. Tijdens je bardienst houd je nauwgezet de administratie bij. Na afloop van je bardienst controleer je de omzet van je barlijst met je daadwerkelijke inkomsten. Nadat je geteld hebt, noteer je de opbrengst en onderteken je de barlijst. Draag er zorg voor dat je alles goed afgesloten hebt, wanneer je klaar bent.

Breng dan het tasje met omzet en ondertekende barlijst tezamen met de sleutels op zaterdag /zondag terug naar Kasper Sloot.

Download bardienst rooster voorjaar 2024

Voor meer informatie of ruilingen: leden@ttvharderwijk.nl


Kantine

Zonder bescheidenheid durven we te stellen dat we als vereniging de beschikking hebben over één van de mooiste en gezelligste kantines van de Afdeling Zwolle. Ruim bemeten en van alle gemakken voorzien, geschilderd in de kleuren van Harderwijk: blauw en geel.

De kantine is tijdens competitiewedstrijden geopend en op trainingsavonden, wanneer een bestuurslid de kantine bemenst. Op vrijdagavond zijn er in de speelzaal competitiewedstrijden, maar is er ook gelegenheid om te trainen. Maandag- en dinsdagavond zijn de vaste trainingsavonden.

Voor meer info, ook over het huren van de kantine: kantine@ttvharderwijk.nl. Het telefoonnummer van de kantine (alleen bereikbaar tijdens competitiewedstrijden): 06 -2311 0269