DTV’84 2- Harderwijk 1 : 6-4

Naar Dalfsen moesten we om tegen nummer 2 in de 2e klasse,DTV 2, aan te treden. DTV kwam goed uit de startblokken en nam direct al een 4-0 voorsprong. Ik zelf was kansloos tegen Robin Agteres, waarna Henk Vlieger ook weinig had in te brengen tegen Dionne Damman.

Ondanks zijn armblessure wist Henk Vlieger toch van -topper- Robin Agteres te winnen

Opmerkelijk was daarna de nederlaag van Edwin van der Leij tegen Cees Lindenburg, zij het in 5 games; ook het dubbel ging naar het duo Agteres/Lindenburg. We deden toen wat terug, want Dionne was niet opgewassen tegen mijn anti-topspin spel en verloor in 5 games waarna Edwin te sterk bleek voor Robin en dat betekende 4-2.

Edwin pakte het derde punt tegen Damman en Henk speelde z’n beste wedstrijd van het seizoen tegen Robin. Hij had het in de 4e game al kunnen beslissen, daar hij toen 4 matchpoints kreeg, maar Robin vocht terug en dwong een 5e game af die verdiend door Henk (zie foto) winnend werd afgesloten, hetgeen het 4e punt betekende en totaal een kleine nederlaag van 6-4.

Bert Monster