Geplaatst op: 22 augustus 2019

Beste leden,

we staan alweer voor het najaarsseizoen 2019. Als bestuur hopen we dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad en uitgerust aan de startblokken zal verschijnen!
We gaan de competitie in met 5 seniorenteams en 1 jeugdteam en wel in een zaal met een nieuwe vloer en een wand zonder ramen, waardoor we bij het tafeltennissen voortaan geen vervelend tegenlicht meer hebben.

Zoals we in een bericht vorige week al hebben aangegeven kunnen we van dinsdag 19 augustus t/m 10 september terecht aan de gymzaal aan de Bosboom Toussaintstraat 1. Met hulp van Jos Wijnands,J van de Berg en Chris van der Leij zijn de tafels inmiddels geplaatst op genoemd adres. Bedankt mannen voor de gegeven hulp. Kasper en ik hadden het anders niet gered om deze loeizware tafels vanaf de kantine in de aanhanger te krijgen.

Wedstrijdsecretaris

Wat belangrijk is om te weten is dat Henk Vlieger voortaan de wedstrijdsecretari  is van senioren. Men moet dus voortaan de wedstrijdbriefjes bij Henk door de bus werpen. Zijn adres is Oltmansstraat 26, Zijn email is senioren@ttvharderwijk.nl

Ook bij het verzetten van wedstrijden moet men voortaan bij Henk zijn.

Trainingen

De jeugdtrainingen zullen voortaan verzorgd worden door Edwin van der Leij, Chris van der Leij en Bert Verhaar. De jeugdtrainingen blijven plaats vinden op de dinsdagavond van 19.00 tot 20.00. Indien je verhinderd bent om op de training te verschijnen graag ff afmelden bij Edwin van der Leij Telnr 0648328530 of via de groepsapp.

Ondanks het feit dat in de activiteitenagenda genoteerd staat dat er op de dinsdag-avond een seniorentraining plaats zal vinden zal deze niet in de vorm gegeven worden zoals we deze van Anton Klaassen gewend waren. Het zal meer gebeuren in de sfeer van de maandag-avond waarbij het accent meer komt te liggen op het vrijspelen. Trainingsvormen kan mogelijkerwijze op individuele uitnodiging plaats vinden en worden gegeven door Edwin van der Leij.

Competitie

We zullen dit seizoen aan de competitie deelnemen met 5 senioren teams en 1 jeugdteam. Nieuwkomer in de jeugd is Olav van Groeningen. Ik denk dat Olav in de competitie wel zijn partijen zal gaan winnen. Dat hij vaker getafeltennist heeft kun je wel zien. Hij heeft een goed balgevoel en beheerst al aardig wat slagen. Olav veel plezier en succes toegewenst!

Bij de senioren zal Harry Kuijvenhoven in het eerste team komen spelen. Harrie heeft al eerder in de promotieklasse bij Harderwijk getafeltennist. We zijn hartstikke blij met deze versterking die we in de eerste klasse zeker nodig zullen hebben.

In het 5de team doet Reza Valleh dit seizoen zijn opwachting. Reza tafeltennist pas sinds maart 2019. Hij is een paratafeltennisser en traint sinds kort ook met de nationale selectie mee in Papendal. Reza is zodanig gemotiveerd dat hij zelfs in de zomer door heeft getraind onder tropische temperaturen met de tafeltennis robot in zijn woonkamer. Reza wil ook deelnemen aan nationale en internationale toernooien en zoekt daar ook sponsors voor!! Weet je een bedrijf of persoon, geef dit door aan de voorzitter of aan Reza.

Als laatste mogen we Thimo Heerkens verwelkomen bij de senioren. Thimo kennen we vanuit de jeugd en heeft ook competitie gespeeld. Nu gaat Thimo starten in het vijfde team. De verwachting is dat Thimo met zijn competitie-ervaring ook menig tegenstander aan zijn zegekar zal gaan binden. Thimo, ook veel succes toegewenst.

Blessures

Bij het schrijven van deze nieuwsbrief kreeg ik te horen dat Wouter Bunschoten tijdens de vakantie zijn arm heeft gebroken en binnenkort geopereerd wordt. Wouter verwacht pas vanaf midden september weer iets voor de vereniging te kunnen betekenen. Wouter veel sterkte toegewenst en we hopen je binnenkort weer te zien.

Ook Ahmad al Haj is geblesseerd. Van zijn zoon Mazen hoorden wij dat zijn vader drie vingers heeft gebroken en voorlopig ook niet aan tafeltennissen toekomt. Ahmad ook veel sterkte toegewenst en hopelijk binnenkort ook weer aanwezig op de TTV Harderwijk.

Leden, tot ziens bij de zaal aan de Bosboom Toussaintstraat 1. Iedereen een fijn en seizoen toegewenst met sportieve hoogtepunten.

Groeten van de Voorzitter Edwin van der Leij, secretaris Kasper Sloot en penningmeester Paul Geurtsen.

JeugdnieuwsSeniorennieuwsTrainingVan de bestuurstafel