Geplaatst op: 20 augustus 2021

Beste leden,

De zomervakantie zit er voor velen weer op. Ookal zijn we maar een ruime maand dicht geweest, voor de meeste voelt dat als een eeuwigheid. Hopelijk staat iedereen weer staat te popelen om lekker te gaan ballen. Wij hebben er weer veel zin in. Onderstaand vinden jullie informatie terug over de

Zaal weer open

We openen de zaal weer op maandag 23 augustus om 19.30 uur.

Training begint weer op 7 september. Voor de jeugd om 19.00, voor de senioren om 20.00 uur. Omdat blijkt dat de senioren toch ook behoefte hebben aan training, zal er bij voldoende belangstelling ook weer training worden gegeven aan de senioren. Edwin van der Leij (met ondersteuning van Chris van der Leij) gaat deze training verzorgen. We willen het competitieve weer terug in de vereniging krijgen. Er zal worden gewerkt aan contra, spin en schuif techniek, voetenwerk, spelinzicht en natuurlijk ook de slimme en sluwe truckjes en tacktieken. Iedereen die zich geroepen voelt om hun spel te willen verbeteren mag aansluiten. Vrij spelen zal ook gewoon mogelijk zijn tijdens de training voor de gene die dat willen.

Goed batje?

Laat voor het nieuwe seizoen ook eens je batje en rubber checken. Goed rubber dat bij jouw speelstijl past scheelt echt een slok op de borrel bij het spelen. Kijk maar eens naar Juliette en Jelle. Met hun nieuwe rubber zorgen ze voor verrassende resultaten. Juliette die zomaar de clubkampioen verslaat en Jellie die de ene na de andere vreemde effect al over het net tovert en nu al de bijnaam de Hans Kazan van de groene tafel heeft 😉

Bestuurszaken

Het Bestuur van ttv Harderwijk is met het Bestuur van DOS in gesprek over een andere aanpak van het beheren van de kantine. De inkoop wordt nu gedaan door de TTV Harderwijk en is erg tijdrovend. Wegens een onderbezetting van het Bestuur zijn wij genoodzaakt naar een andere verdeling van taken te kijken. Het Bestuur houdt jullie over de voortgang op de hoogte.

Babyboom!

Het Bestuur feliciteert Chris van der Leij met de geboorte van zijn dochter Lotte Jet. Ook Glenn Dooijeweerd worden door het Bestuur gefeliciteerd met de geboorte van hun dochter Yuna.

Voor het najaarsseizoen veel sportief tafeltennisplezier toegewenst door het Bestuur en dat we elkaar maar vaak achter de tafel mogen tegenkomen!


Nieuwsbrief