Geplaatst op: 2 december 2019

Beste leden,

In het najaarsseizoen mogen we vier nieuwe leden verwelkomen. Dorien Jonker uit Hierden, Rouzbeh Naghemi uit Ermelo, Derk Slot en Peter Leer uit Harderwijk.

Fijn dat er weer een dame zich bij de TTV Harderwijk heeft aangemeld. Dorien, Derk en jeugdlid Peter zullen als recreant gaan spelen, Rouzbeh heeft aangegeven competitie te willen gaan spelen. Fijn dat Rouzbeh dit heeft aangegeven, want versterking kunnen we zeker gebruiken binnen de teams. Reza Valleh heeft te kennen gegeven dat hij in het voorjaarsseizoen even geen competitie speel i.v.m. het meetrainen op Papendal. Dit zal hij drie doordeweekse avonden gaan doen hetgeen nogal wat energie vreet. In het najaar van 2020 pakt hij de draad weer op. Ook Ahmad el Haj heeft zich afgemeld voor de voorjaarscompetitie. Bert Verhaar en Wilco Roes hebben hun lidmaatschap opgezegd.

Jeugdtraining

Fijn dat de maandag en dinsdagavond goed bezocht worden. De jeugdtraining is door Edwin en Chris vd Leij overgenomen en wordt ook goed bezocht. De jeugdspelers Mazen, Xian, Danysha, Micha en Olav spelen momenteel in de vijfde klasse Poule C. Helaas zijn zij net geen kampioen geworden maar met twee punten achterstand op Trias 3 uit Twello. Jammer want het team heeft er in alle wedstrijden echt voor gestreden, maar kop op! Volgend seizoen hebben jullie met de wedstrijdervaring die je hebt opgedaan zeker weer kans.

Maartje en Robin en het nieuwe jeugdlid Peter trainen op de dinsdag fanatiek mee en leveren als recreant hun aandeel aan een gezellige en serieuze training. De laatste jeugdtraining op 17 december wordt afgesloten met ludieke oefeningen waarbij voor iedereen een prijs te winnen valt!

Hans Nordbecktoernooi

Op 7 december wordt het Hans Nordbecktoernooi wederom gespeeld waarbij Harry Sellies van Smash Hattem zijn titel komt verdedigen. Er zijn al ruim 25 inschrijvingen. Je kunt je voor dit leuke toernooi nog aanmelden. Mocht je je nog willen inschrijven, bekijk dan even dit bericht. Er zijn nog vijf plaatsen over, maar dan is het ook echt vol. Heren moeten 40 jaar of ouder zijn, dames mogen bij 35 jaar al instappen!!

Hindernissentoernooi

Op vrijdag 13 december wordt het hindernissentoernooi georganiseerd. Iedereen is welkom, hoe we dit gaan invullen moeten we nog even bekijken, maar feit is wel dat er aanspraak wordt gemaakt op jullie tafeltennisvaardigheden en techniek! Het toernooi start om 19.30. Op de deur bij de ingang hangt vanaf maandag 2 december een inschrijflijst.

Clubkampieoenschappen

Op 25 januari worden de TTV Harderwijk clubkampioenschappen georganiseerd voor de jeugd en senioren. Later meer info over de planning, houd deze datum vrij in je agenda!

Kampioenen

Vrijdag 29 november is team 4 in de 5e klasse poule C en team 3 in de vierde klassenpoule C kampioen geworden! Kasper, Dick, Chris, Frank en Paul (team 4) en Anne, Pieter,Rob en Izaak (team 3) gefeliciteerd. Timo en Tim bedankt voor het invallen. Na de wedstrijd natuurlijk alvast geproost op het behaalde resultaat, maar bij het clubkampioenschap in januari doen we de huldiging nog eens dik over!

Overig nieuws

Ook Leo van Bodegom, 1 van de oprichters van de TTV Harderwijk, zal dan worden gehuldigd als erelid. Leo speelt geen competitie meer, maar fungeert tijdens het Hans Nordbeck toernooi en de Clubkampioenschappen nog wel als hoofdscheidsrechter!

Wouter van Bunschoten, Izaak op ’t Hof en Kasper Sloot hebben zaterdag 30 november de gehele entree opgeruimd. Dit was een beste klus waarbij de heren diverse keren naar de stort moesten rijden.Ook hebben zij reclameborden en een prikbord opgehangen in de hal. Al met al is het supernetjes geworden! Mannen bedankt voor jullie inzet!

Chris van der Leij heeft elk lid een mail gestuurd waarin hij/zij kan aangeven wel of geen competitie te willen spelen. Nog niet gereageerd? Dan kun je kun het formulier hier vinden. De technische commissie komt namelijk 7 december bijenkaar om de teams samen te stellen. De teamsamenstelling moet namelijk 11 december worden doorgegeven aan de NTTB.

Henk Vlieger wil graag vermeldt hebben dat de wedstrijdbriefjes voortaan bij hem ingeleverd moeten worden. Ik denk dat iedereen dit langzamerhand nu wel weet, maar een herinnering kan geen kwaad. Henk woont nog steeds aan de Oltmansstraat 26 en is voorlopig ook nog niet van plan te verhuizen.

Na 17 december zal de zaal gesloten zijn. Op 6 januari is iedereen weer welkom. De jeugdtraining begint weer op 7 december om 19.00.

Het bestuur wenst iedereen fijne feestdagen toe en veel tafeltennisplezier en voorspoed in het nieuwe jaar!

CompetitieJeugdnieuwsNieuwsbriefSeniorennieuwsToernooiTraining