Geplaatst op: 2 december 2021

Beste leden,

Door de beperkingen die corona (lees kabinet) ons oplegt, kunnen wij niet meer ’s avonds spelen op de maandag, dinsdag en vrijdag. Erg balen maar gelukkig zijn daar oplossingen voor!

Spelen op zaterdag

We zijn als bestuur naar andere opties gaan kijken en dan kom je al gauw uit op de zaterdag. Kasper heeft meteen geïnformeerd bij de gemeente en we hebben goed nieuws! 4 en 11 december is de zaal geopend van 13:00 uur tot 16:30 uur. Er is ruimte om vrij te spelen en er worden wat activiteiten georganiseerd.

Clubkampioenschappen

De clubkampioenschappen staan op 18 december gepland. Aanmelden doe je via het formulier onder aan de pagina. De planning voor deze dag vindt je hieronder:

09:00 uur – Inloop en inspelen
09:30 uur – Poulewedstrijden jeugd en senioren
11:00 uur – Finales jeugd
11:30 uur – Eind poules senioren (A-B bekend)

———————— lunch —————————-

12:15 uur – Knock out 1 game dubbel (3 x 15 min + finale b/o 3 later op de dag)
13:00 uur – Start poule A en poule B
14:15 uur – Start kruisfinales
15:00 uur –  Start finales (dubbel en poule B)
15:30 uur – Start finale poule A
16:00 uur – Prijs uitreiking met borrel
  We delen je email met niemand anders, zie ons privacy beleid hier

   

  Competitie

  Door de nieuwe corona regels is het niet meer mogelijk voor de senioren om de competitie uit te spelen. Dat betekent dat de uitslag van de 5 gespeelde wedstrijden geldt met als gevolg dat team 3 kampioen is en team 1 degradeert. Proficiat team 3 en balen voor team 1. Hoe het komende seizoen er uit gaat zien weten we nog niet. Dat heeft alles te maken met corona.

  We hopen jullie allemaal 18 december te zien. Kom in ieder geval nog even lekker een balletje slaan op de 4de en de 11de van december. Tot snel!


  CompetitieNieuwsbriefSeniorennieuwsToernooiVan de bestuurstafel