Geplaatst op: 6 februari 2020

Beste Tafeltennisvrienden,

de maand januari is weer voorbij en de competitie is weer begonnen. Tijd voor een verse nieuwsbrief met de nieuwtjes en weetjes van afgelopen maand.

Clubkampioenschappen ’19

Allereerst mogen we Edwin van der Leij (senioren, poule A) en Mazen Al Haj (jeugd) feliciteren met hun overwinning van de clubkampioenschappen ’19 van TTV Harderwijk. Ook Rob mocht zich winnaar van poule B (senioren) noemen na een leuke finale partij tegen Henk Vlieger. Qua opkomst hadden we graag meer leden gezien, voor zowel de jeugd als voor de senioren. Helaas moest alles redelijk kortdag geregeld worden waardoor de inschrijvingen enigszins verklaard konden worden. Desalniettemin was het een inspannende maar vooral gezellig dag waar naar ons weten iedereen genoten heeft.

  • Bekijk de fotogalerij onderin dit bericht

Competitie

Op maandag 20 januari begon de voorjaarscompetitie al voor team 4, die vorige jaar zijn gepromoveerd van de 5de naar de 4de klasse. Het was even wennen voor het trio Dick van Zwieten, Chris van der Leij en Thimo Heerkens, die moesten opnemen tegen Wijhe 2. Er werd lekker gespeeld maar het balletje viel helaas net aan de verkeerde kant. Uitslag: 7-2.

De donderdag erop moest team 3 aan de bak. Bert, Anne en Rob namen het op tegen Heino 5. Anne Kooistra wist 2 punten in de wacht te slepen na 3 spannende partijen. Rob vulde de lijst aan met 1 overwinning waarna de teller op 6-3 kwam te staan.

Voor team 2 zat ook helaas net geen overwinning in. Zij speelde die vrijdag Kampenion 8. Wouter zorgde voor een mooie 3 punten en Joep droeg met 1 overwinning ook zijn steentje bij. Uitslag:  5-4.

Team 1 wist als enige team wel te winnen. Zijn namen het die vrijdag op tegen Pearle Wezep 2. Edwin van der Leij zorgde voor 3 punten, Harry voor 2 en Henk Vlieger wist er 1 te winnen. Opvallend was dat er totaal 6 partijen in 3 sets gespeeld werden. Uitslag: 6-3.

De jeugd is het seizoen gestart met een overtuigende overwinning. Mazen, Olav en Danysha wonnen alle drie het maximaal aantal punten. Klasse gedaan guys, dit belooft veel goeds voor het komende seizoen, ga zo door! Uitslag: 10-0.

Algemene ledenvergadering

Op maandag 20 april 2020 wordt de Algemene Ledenvergadering van de TTV Harderwijk gehouden. Tijdens deze vergadering
wordt het financieel jaarverslag en het verslag van de secretaris over 2019 besproken. Deze verslagen worden aan jullie per mail toegestuurd, zodat jullie er op de ALV op kunnen reageren.Ook wordt tijdens deze Leo Bodegom als erelid gehuldigd. Leo is er sinds de oprichting van de ttv Harderwijk  bij geweest.

De laatste jaren speelt hij echter geen tafeltennis meer, maar is hij als lid nog steeds verbonden om als hoofdscheidsrechter en mede-organisator het Hans Nordbeck toernooi en de clubKampioenschappen te leiden. En nog altijd met groot succes!

Terugtredende leden zijn op deze vergadering Paul Geurtsen in de functie van Penningmeester en Edwin van der Leij in de functie van voorzitter. Op de ledenvergadering van 2019 is een oproep gedaan onder de leden om zich kandidaat te stellen voor deze functies. Echter tot op vandaag hebben wij nog geen aanmeldingen gehad. Het bestuur maakt zich daar natuurlijk wel zorgen over!

Onze leden

Sinds 4 februari is Jolanda van Schie weer in Nederland na een jaar werken in Aruba. Vrijdag mag ze meteen aan de bak in een confrontatie tegen TTV Zwolle in de 4de klasse. Welkom terug Jolanda en veel succes vrijdag.

Ook mogen we Gerrit Keizer als nieuw lid verwelkomen. Veel tafeltennis plezier gewenst!

Fotogalerij Clubkampioenschappen ’19

 

 


JeugdnieuwsNieuwsbrief