Geplaatst op: 16 januari 2022

Beste leden,

na een maand in lockdown te hebben gezeten mogen we weer tafeltennissen. Op de valreep hebben we nog de clubkampioenschappen kunnen houden. Dat was een erg gezellige dag, die zeker voor herhaling vatbaar is. In feite hebben we maar 2 weken gemist vanwege de kerstvakantie, maar toch.. een dag niet getafeltennist is een dag niet geleefd ;-).

Op maandag kan er dus weer worden vrij gespeeld  van 19.30 uur – 22.30 uur. Dinsdag is er voor de jeugd training van 19.00 – 20.00 uur, aansluitend door een training van de senioren van 20.00 -21.00. Na 21.00 uur kan men vrij spelen. En op vrijdag is de zaal ook open van +/- 20.00 – 22.00 uur.

We beginnen 2022 met nieuwe rollen binnen TTV Harderwijk. Kasper zal doorschuiven naar penningmeester en Chris neemt zijn plek als secretaris in. Chris stopt wel met training geven aan de jeugd. Edwin blijft voorzitter en zal als trainer worden bijgestaan verschillende senioren. Tot slot neemt Thimo de taak van wedstrijdsecretaris op zich.

Hopelijk zien we jullie deze maandag, dinsdag of vrijdag weer! Tot snel,

CoronaNieuwsbriefVan de bestuurstafel