Geplaatst op: 1 februari 2019

Beste Leden,

Het nieuwe jaar is weer van start gegaan. De strijd om het clubkampioenschap is gestreden, de training onder bezielde leiding van Anton Klaassen weer van start gegaan.

Bekijk hier de samenvatting van de clubkampioenschappen:

Drukte op de training

Op maandag en dinsdag is het tegenwoordig druk in de zaal. Het Bestuur overweegt ernstig om een nummerapparaat te plaatsen, zodat iedereen op de avonden aan de beurt komt. Gelukkig is elk lid binnen deze vereniging zo sportief om op tijd plaats te maken voor elkaar en heb ik nog niemand horen klagen, dus toch maar even wachten met de aanschaf. 😉

Wat ik als voorzitter wel heel erg leuk vind is dat een gewezen persoon genaamd B.G. de Gooijer weer zijn weg heeft gevonden naar de zaal aan de Vondellaan 26a. Iedereen die dacht van zijn gemene draaiballen en korte bloks af te zijn komt bedrogen uit!

Bert is na zijn verblijf in zijn villa in Suriname toch weer in Harderwijk beland, alwaar hij dit voorjaar toch weer zal gaan vertoeven. Fijn Bert, dat je er weer bij bent, het maakt de training weer een stuk interessanter. Ik hoop dat er verder geen leden meer zijn die plannen hebben om naar de overzeese gebiedsdelen te gaan… alhoewel het Bestuur al wel heeft gehoord dat de heer D. van Z. plannen heeft om zeker twee maanden naar Aruba te gaan, Gewoon voor een korte vakantie van twee maanden. Waar doet die man het toch van vragen wij ons allemaal binnen de vereniging af. Zeker een vrouw met een managersbaan…de bofkont!

Jeugdcoördinator

Wat het bestuur heel fijn vindt is dat Wouter van der Veen, vader van Micha, zich heeft aangemeld als jeugdcoördinator. Micha heeft meteen voor zijn vader een prachtig schema gemaakt, zodat het voor iedereen duidelijk is wie wanneer moet spelen en welke ouders er rijden. Chapeau Micha en Wouter! Binnen het bestuur staat de reiskostenvergoeding voor de jeugd op de agenda, daar horen jullie binnenkort meer over.

Start competitie

Verder wenst het bestuur de jeugd- en seniorenteams heel veel succes in de voorjaarscompetitie. Gewoon lekker met zijn allen blijven ballen, dan komen de resultaten vanzelf wel. Meedoen is belangrijker dan winnen. Helaas onderschrijft het seniorenteam Elburg 1 deze gedachte niet. Nadat zij vernomen hadden dat Wilco Roest bij ons komt spelen begonnen zij uit angst met hun knietjes te knikken.. en hebben zij zich meteen versterkt met de gebroeders Kwast, oud leden die in Regio Noord tweede divisie hebben gespeeld. Laat maar komen die hap!

Last but not least..

Waar ik het verder ook nog wil melden is het clublied van TTV Harderwijk. Als voorzitter vind ik persoonlijk dat wij als vereniging een clublied moeten hebben waarin onze heldendaden wordt bezongen. Dus vooral nadenken over de tekst 😉 De muziek vinden we er op een of andere manier wel bij. Daar hebben we Kasper voor. In zijn vrije tijd DJ, dus dat gaat wel lukken. De teksten worden voorgelezen op de ALV…kunnen de leden meteen kiezen welke hun voorkeur heeft. Kunnen we meteen weer een prijsje weggeven. Altijd leuk.

Groetjes en veel tafeltennis plezier dit seizoen!

CompetitieJeugdnieuwsNieuwsbriefSeniorennieuwsTraining