Geplaatst op: 17 maart 2022

Beste sportvrienden!

De competitie is weer van start gegaan. Het eerste team speelt dit seizoen in de tweede klasse Poule E. Het tweede team in de derde klasse Poule A en het derde team in de vierde klasse Poule B Het seizoen is te pril om er nu al wat van te gaan zeggen, maar het zou zomaar kunnen dat het eerst, het tweede en het derde team zich kunnen handhaven in de klasse waar zij in spelen. Misschien dat er nog wel meer in het verschiet ligt, de start van de teams is best wel goed te noemen! Het eerste staat met nog twee wedstrijden in te halen maar op vijf punten van koploper Smash 70. Het team waarvan zij in de eerste wedstrijd met 8-1 wisten te winnen. Wouter van Bunschoten wist verrassend twee partijen naar zich toe te trekken en heeft hiermee een goede start gemaakt.

Het tweede team staat na een na een dikke winstpartij op Wezep en een vette nederlaag tegen Zwartsluis op een vierde plaats met GTC en Wezep onder zich. Leuk detail van de verloren wedstrijd is wel dat invaller Thimo Heerkens toch wist te winnen van de sterke John van Schelten. Van Schelten was hier zeker niet blij mee….kostte hem meteen 60 punten op zijn rating! Het derde staat na drie wedstrijden op een gedeelde eerste plaats met Smash -in met 17 punten. Dit team moet met Glenn Dooijeweerd toch hoge ogen gaan gooien. Glenn, Thimo, Chris, Kasper en Olav pakken hun partijen, je ziet de mannen elke week beter spelen.

AED

Wat ook belangrijk is te weten dat de AED nu in de kantine hangt zodat iedereen erbij kan. TTV Harderwijk heeft de helft meebetaald aan de aanschaf. De voorzitter is al op cursus geweest om te weten hoe het apparaat werkt. Eigenlijk vind het Bestuur dat meer leden zich moeten opgeven bij DOS zodra de cursus weer van start gaat. Je leven of het leven van een ander kan er van af hangen.

Nieuwe leden

Vorige week hebben we drie nieuwe leden mogen verwelkomen: Aydin Dalli,Rob Damen en Erwin Middelkamp.! De week hebben we drie nieuwe leden kunnen verwelkomen! Aydin Dalli, Rob Damen en Erwin Middelkamp. In 2021 heeft hij bij tafeltennisvereniging Budilia in Budel gespeeld. Aydin wil ook graag competitie spelen en heeft hier bij Budilia al zeker ervaring mee. Rob is een 49 jarige Ermeloer die in zijn jeugd aan tafeltennis heeft gedaan en dat is aan zijn slagen zeker terug te zien. Nog even trainen Rob en je gaat de nodige partijen winnen. Erwin is een 50 jaar jonge Harderwijker die nog niet eerder competitie heeft gespeeld, maar wel superfanatiek is. De laatste training ging hij bijna als laatste weg, gelukkig hoefde hij het licht nog net niet uit te doen. Welkom mannen en heel veel speelplezier bij de TTV Harderwijk toegewenst!

Training

Nog even vermelden:vanaf vorige week dinsdag 8 maart is ook de training voor de senioren van start gegaan. Ongeveer 45 minuten worden er verschillende oefeningen aangeboden, het laatste kwartier worden er partijtjes gespeeld waarin de oefeningen gebruikt gaan worden. Na negen uur is het vrij spelen.

Groetjes van uw voorzitter Edwin vd Leij

CompetitieNieuwsbriefVan de bestuurstafel