Geplaatst op: 27 mei 2022

Beste leden,

Hatsiekadee, het voorjaarsseizoen zit er weer op. Enigszins toch wel wat teleurstellend. Het derde team net geen kampioen in de vierde klasse, het tweede team gedegradeerd uit de derde klasse en het eerste team heeft zich gehandhaafd in de tweede klasse. Misschien dat onze wedstrijdsecretaris Thimo via een dispensatieverzoek ervoor kan zorgen dat het tweede team toch nog in de derde klasse mag blijven spelen. Jammer dat het vierde geen kampioen wist te worden. Een 9-0 verlies tegen medekampioenskandidaat NTC Leogang en een winst van NTC Leogang op Emmeloord 2, waar een luchtje aan zat deed het derde team de das om. Jammer heren, maar toch ook weer niet slecht gedaan als nieuwkomer in deze klasse!

Regio indeling

Er gaan geruchten dat de NTTB de regio-indeling zoals die nu bestaat wilt loslaten. Wanneer en hoe de competitie er dan uit komt te zien is een grote vraag. Misschien dat we als TTV Harderwijk dan meer tegen clubs uit het midden van Nederland komen te spelen, misschien dat het deelnemen aan een duo competitie mogelijk wordt.Zodra we als Bestuur meer weten, spelen we de info meteen aan onzen leden door.

Toernooitje

Dinsdag 31 mei wordt er een toernooitje gehouden met noppenbatjes. Spelregels: Iedereen speelt met hetzelfde batje. De batjes blijven op dezelfde tafelhelft liggen na de gespeelde game. We proberen de deelnemers zoveel mogelijk in een poule op sterkte in te delen. Wil je mee doen? Geef je op bij de voorzitter via een mailtje: evanderleij@hotmail.com. We hopen op een grote deelname. Natuurlijk zijn er weer prachtige prijzen te verdienen. We starten om 20:00 uur. Zorg dat je iets wat eerder komt als je een beetje wilt warm spelen.

Juliette Slingerland is eerste geworden uit de voorjaar drie dinsdag-avonden wedstrijd spelen van de leden tegen elkaar. De recreatieve spelers kregen per klasse een punt voorsprong. Juliette bleek oppermachtig en won in totaal 23 partijen. Tweede werd Jos Wijnands met 16 winstpartijen en derde Olav van Groeningen met 11 winstpartijen. De prijzen worden op 31 mei uitgereikt.

Nieuw lid

We hebben er weer een nieuw lid bij. Wim van Dijk. Een 65 jarige jongeman uit Harderwijk, maar stiekem kun je wel horen dat hij eigenlijk uit Den Haag komt. Wim is zo fanatiek dat hij meteen een nieuw batje heeft gekocht , op maandag- en dinsdagavond komt trainen en tot aan het gaatje gaat. Daar houden we van bij TTV Harderwijk. Prima start Wim.

Het voorjaarsseizoen

We najaarseizoen is net afgesloten en dat betekent dat de technische commissie weer mag puzzelen om teams samen te stellen. De technische commissie zal binnenkort met de leden contact opnemen met de vraag wie competitie wilt spelen en in welk team men, rekening houdend met de rating, wordt geplaatst.

Zomer zaal openingstijden

Vanaf deze week is de zaal alleen nog open op de maandagen en dinsdagen. Dinsdag 28 juni zal de zaal voor het laatst open zijn waarna we ruim 1,5 maand gesloten zijn i.v.m. de vakantie periode. We openen de zaal weer op 22 augustus. Mochten er vragen zijn, dan hoor ik het graag!

Groetjes van voorzitter Edwin vd Leij


Nieuwsbrief