Geplaatst op: 8 november 2021

Beste leden,

We zitten alweer aan het eind van het najaar seizoen en gelukkig mogen we nog steeds een balletje slaan van de overheid. We merken wel dat de corona crisis een nadelig effect heeft gehad op het aantal leden binnen onze vereniging. Ook het aantal competitie spelende leden is terug gelopen wat resulteert in (nog) maar 3 spelende senioren teams en 1 jeugd team. We hopen dat we mogen blijven tafeltennissen en dat het leden aantal weer wat aantrekt. Daarnaast is het van belang dat we weer een actief bestuur toekennen aan de club. Meer informatie lees je hieronder.

Corona update

Helaas heeft de overheid op 2 november nieuwe maatregelen toegepast die ook tafeltennis raakt. Vanaf 6 november is op sportlocaties, zowel voor de sporters als het publiek, een coronatoegangsbewijs nodig voor iedereen vanaf 18 jaar. Meer informatie is hier te vinden: https://www.nttb.nl/coronatoegangsbewijs-op-sportlocaties/. Dat betekent dat wij bij elke training, wedstrijd en in de kantine je QR-code gescand wordt.

Zaal en kantine schema

Kasper heeft een nieuw schema gemaakt voor de zaal en kantine dienst. Deze is hier te vinden: https://www.ttvharderwijk.nl/bardienst-kantine/. Lees deze aandachtig door wanneer je competitie speelt, zo ben je op de hoogte of je bijv bardienst moet draaien of wanneer de zaal open is.

ALV (15 nov, 2021)

Op 15 november vind de algemene ledenvergadering plaats. Hierin praten we elkaar bij over onze vereniging en luisteren we naar onze leden. Inloop vanaf 19:30 en start vanaf 19:45. Wij zorgen voor koffie en statistieken, jullie voor de input. Jullie ontvangen voor de AVL nog een financieel verslag met de jaarrekening in jullie mail.

Let op: We werken op het moment met een demissionair bestuur. Dat betekent dat we z.s.m. tot een nieuw bestuur moeten komen om het bestaan van de vereniging te garanderen. Geen bestuur is niet voldoen aan de statuten. Dit kan resulteren in het opheffen van de club of bijv het aanpassen van de statuten (evt samenwerking met DOS). We hopen dat we tot een oplossing kunnen komen met jullie en zoveel mogelijk leden zich willen inzetten voor de vereniging.

Clubkampioenschappen

Het clubkampioenschap voor de jeugd en senioren wordt gespeeld op zaterdag 18 december. Inschrijven gaat (binnenkort) via de website of via een lijst die in de kantine opgehangen zal worden. Hier krijgen jullie afzonderlijk t.z.t een mail van.

Hans Nordbeck 40+ Toernooi

Wanneer het Hans Nordbeck toernooi wordt gespeeld is nog niet bekend maar het beloofd weer een gezellige dag te worden met spannende momenten! Ook al doe je niet mee, kom even langs en steek die oudjes een hart onder de riem! Ook hier geldt, inschrijven gaat (binnenkort) via de website of via een lijst die in de kantine opgehangen zal worden. Ook hier krijgen jullie afzonderlijk t.z.t een mail van.

AED cursus

Omdat de biljart club een AED heeft aangeschaft in de kantine mag onze club ook deelnemen aan de cursus die hierbij hoort. Opgeven voor deelname aan 2 dagdelen workshop 11 en 25 november (tussen 10-12 uur) kan bij Kasper via dit email adres secretaris@ttvharderwijk.nl. De kosten zijn voor de vereniging en je QR-code tonen is verplicht. Indien er leden zijn die al om kunnen gaan met de AED graag doorgeven aan Kasper Sloot.

Inventarisering teams competitie voor 16 december

Jos, Pieter en Wouter gaan de inventarisatie doen voor de teamindeling van het voorjaar seizoen. Mocht je wensen hebben, indien er gewenste wijzigingen zijn of aanmelding/afmelding graag doorgeven aan hen (en Kasper Sloot ivm ledenadministratie). Wees er z.s.m. bij want alleen zo kunnen we kijken of we aan je wensen kunnen voldoen.

Trainen op dinsdag

De jeugd traint alweer een tijdje gericht op dinsdag en de opkomst is relatief stabiel. Sinds kort mogen we Jayvie verwelkomen in de jeugdtraining en is Pieter sinds augustus ook lid en speelt ook competitie. Erg leuk om weer nieuwe gezichten te zien en jullie te helpen in jullie tafeltennis ontwikkeling.

Naast het geven van een training aan de jeugd hebben we het idee dat er bij de senioren ook behoefte is aan training. De komende weken inventariseren Edwin en Chris of dit ook daadwerkelijk zo is. Ook willen we dit bespreekbaar maken tijdens de AVL.

JeugdnieuwsNieuwsbriefSeniorennieuwsToernooiVan de bestuurstafel