Geplaatst op: 7 oktober 2018

Beste tafeltennisleden,

Hier is dan de eerste editie van de Nieuwsbrief!! Natuurlijk proberen we alle wetenswaardigheden te vermelden, maar dat kunnen we natuurlijk niet zonder jullie hulp!! Heb je bijvoorbeeld een leuke wedstrijd gespeeld, of meegedaan aan een toernooi……… dan kun je je verslagje opsturen naar evanderleij@hotmail.com. Wij zorgen er dan voor dat je verslagje in de nieuwsbrief vermeld wordt!

Dinsdag 2 oktober heeft het Bestuur vergaderd. In deze vergadering is een voorstel van DOS, de biljartvereniging besproken. DOS vindt het lastig om de gebruiksuren van de kantine vast te stellen en stellen een andere benadering voor. Met de voorgestelde benadering is het Bestuur van de TTV Harderwijk het niet eens en zullen we aan het Bestuur van DOS aangeven verder niet op het voorstel in te willen gaan. Verder is in de vergadering de voorbereidingen besproken van het Hans Nordbeck toernooi, de clubkampioenschappen en het scholierentafeltennistoernooi. We houden jullie hiervan op de hoogte.

Bij de start van het nieuwe seizoen is Henk Vlieger gehuldigd als erelid. Henk kreeg voor zijn verdiensten een dinerbon aangeboden, een certificaat van verdienste en natuurlijk de bijbehorende tafeltennissokken. Geweldig sfeer, fijn dat er zoveel leden acte de présence hebben gegeven. Moet Henk een goed gevoel hebben gegeven.

De competitiespelenden teams hebben in een nieuw shirt het nieuwe seizoen aangevangen. Sponsoren van dit shirt zijn: Jasmijn Haarmode,  Foto van der Leij, Hipbips, Logo Fabrique, Kokexperience, HVS Design en EFMI Businessschool.

Het shirt zal de competitiespelenden leden 10 euro kosten, verrekening zal plaats vinden met de contributie-inning. Deze contributie-inning is aan de late kant. De inning van het voorjaar en najaar zal vlot achter elkaar gebeuren, misschien wel tegelijk. Het Bestuur verontschuldigt zich voor de gang van zaken,  doordat we de ledenlijsten up to date moesten krijgen kon helaas niet anders. Graag uw begrip hiervoor.

De training voor de jeugd en voor de senioren is weer gestart onder bezielde leiding van trainer Anton Klaassen. De opkomst op de training was bij de start prima, maar loopt nu jammer genoeg bij met name de senioren toch wel weer terug! Kom op leden, blijf komen op de training! Zo zijn het niet altijd dezelfde die op komen dagen en je blijft je slagen trainen hetgeen weer resultaat geeft tijdens de wedstrijden.

Het startersjeugdteam heeft onder leiding van Anton Klaassen een start gemaakt in de competitie. Micha van der Veen, Danysha van Meerveld, Xian de Vente vormen nu het eerste jeugdteam!! De eerste wedstrijd tegen Vined werd gewonnen met 3-2, de tweede wedstrijd tegen De Brug helaas met 4-1 verloren. Een spannende wedstrijd , waarin veel games, ondanks de aanmoedigingen van de toeschouwers, maar net werden verloren. Wij wensen het team in de volgende wedstrijden tegen Trias thuis en Leogang uit veel succes. Zet hem op!

Alle seniorenteams hebben een redelijke start gehad, waarbij het derde team qua resultaat wel duidelijk opvalt……..zomaar staan zij aan de leiding in de vierde klasse! Joep, Anne, Pieter staan hoog in hun percentages. Rob doet ook lekker mee.

Jammer dat Ruud vanwege zijn oogoperatie nu in de competitie moet afhaken. We hopen dat je weer snel aan het spelletje kunt deelnemen Ruud, want jou inbreng zal echt nodig blijven. Vooral nu Jolanda van Schie misschien vertrekt naar Aruba voor een jaar. Fijn dat bij het tot stand komen van de Nieuwsbrief van jou hoorden dat je herstel spoedig verloopt.

Ook Mustaffa Montasser zal niet in het eerste team spelen dit seizoen. Mustafa is geblesseerd aan zijn kuit en de verwachtingen zijn nog niet duidelijk. Beterschap toegewenst Mustaffa.

Nieuw teamlid voor team 4 is Chris van der Leij. Chris heeft in de jeugd 2e klasse gespeeld voor TTV Harderwijk en wil nu weer zijn tafeltenniscarrière vervolgen bij zijn oude club. Chris pakte in de eerste wedstrijd twee winstpunten voor zijn ploeg. Ging daarna op vakantie, maar start op 12 oktober weer fris en fruitig tegen Tafeltennis Zwolle uit.

Op de vereniging hebben we ook weer een aantal oud leden verwelkomd! Bert Verhaar gaat na een stop van ongeveer 12 jaar toch ook weer lekker ballen aan de Vondellaan. Bert was vroeger onze gedreven jeugdtrainer en schroomde toen ook niet om ook nog de nodige sponsoren binnen te harken voor de vereniging. Fijn dat je er weer bij bent Bert. Gefeliciteerd met je eerste overwinning tegen Zwartsluis op Bianca van der Meijer.

Ook zagen we, blij verrast, Willian Kroeze weer achter de groene tafel staan. Willian is ook jeugdtrainster geweest en heeft er persoonlijk voor gezorgd dat de jeugd toen een enorme groei door heeft gemaakt. Lekker rustig aan beginnen Willian!! Maar wat een leuke tijd toen gehad…..vooral ook met het foamballen, waarin jij een kampioen bleek te zijn.

Vorige week stapte Esther Westerink de zaal binnen om een balletje te komen slaan. Esther heeft bij Leogang Nunspeet getafeltennist, maar gaat door haar verhuizing naar Harderwijk bij ons spelen. Gelukkig neemt het aantal dames weer toe, na een tijdje geblesseerd te zijn geweest is Juliette Slingerland ook weer van de partij. Altijd een lastige tegenstander voor iedereen en ook geweldig in het partij geven in het foamballen.

Ook verwelkomen we Achmed en zijn zoon Mazen Al Had. Ze zijn beiden vorige week lid geworden en fanatiek aan het trainen gegaan. Achmed heeft al eerder getafeltennist. We gaan zeker meer over beiden horen!

Bij het afsluiten van de Nieuwsbrief kreeg de voorzitter Trainer Anton te horen dat hij nog training blijf geven tot aan de zomervakantie, maar dat dan uitgekeken moet worden naar een nieuwe jeugd- en seniorentrainer. Anton wil zelf wat meer tijd hebben om naast het tafeltennissen nog een andere sport te beoefenen namelijk badminton. Het Bestuur heeft begrip voor de move van Anton, maar vind het wel ontzettend jammer. Anton wordt door iedereen op de TTV zeer gewaardeerd als trainer maar ook als mens. Maar goed, we zullen op zoek moeten naar een nieuwe trainer…..dus gooi eens een visje uit als je bij een andere vereniging bent.


NieuwsbriefVan de bestuurstafel