Geplaatst op: 9 september 2022

Beste leden,

Hasikidee, de september nieuwsbrief van het Bestuur. We zijn alweer een aantal weken aan het trainen, maar vanaf 6 september gaat dit gestructureerd plaats vinden. De jeugd- en seniorentraining zal verzorgd worden door het duo knabbel en babbel oftewel Edwin en Thimo. Thimo is gestart met de opleiding voor jeugdtrainer 2 en is daarmee voor de vier volgende maanden mee druk. Op 6 september gingen de trainingen van start en wat ons opviel is de prima sfeer en motivatie van de leden om aan de training deel te nemen. De opkomst bij de jeugd en seniorentraining was weer ouderwets groot te noemen. Zelfs zo groot dat er soms even gewacht moest worden, maar iedereen kwam volgens mij prima aan bod. Feit is wel dat tijdens dit trainingsuur degene die vrij wilt spelen genoegen moet nemen met de tafels die niet voor de training bezet zijn. Kan dus gebeuren dat je pas na negenen een balletje kan slaan.

Fijn dat iedereen zich zo positief opstelt om van elkaars vaardigheden te leren en laten leren. De trainers hebben ervoor gekozen om tijdens de training na elke oefening te wisselen van partner, zodat je met meerdere spelers en niveaus bekend raakt. Zo leren we volgens ons het meeste van elkaar en draagt deze aanpak zeker bij tot een prima sfeer, zoals afgelopen dinsdag is gebleken. Dus voortaan op de dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 jeugdtraining en van 20.00 tot 21.00 seniorentraining.

De vereniging heeft er weer drie nieuwe leden bij. Monique Visser, Hedwig van de Berg uit Ermelo en Wychard van der Wal uit Harderwijk. Alledrie tot op het bot gemotiveerd om de tafeltennisbeginselen bijgebracht te krijgen en dat is te zien op de training. Fijn om jullie erbij te hebben!

Fijn is ook te melden dat het rookprobleem is opgelost. Het Bestuur van de biljartvereniging DOS heeft besloten dat voortaan alleen buiten de hekken van het schoolplein gerookt mag worden. Zij zullen hun leden deze week van het besluit op de hoogte stellen. Dit besluit gaat dus ook gelden voor de leden van de TTV Harderwijk en hun tegenstanders in de competitie. Mooi dat de beide Besturen er op deze manier uit is gekomen. Jos Wijnands nog bedankt voor je wijze raad en advies.

PS: Vrijdag start de competitie weer en we spelen thuis met alle teams. Mocht je willen komen kijken en/of een balletje willen slaan, ben je altijd welkom! Support wordt zeker gewaardeerd.

Groetjes van het Bestuur


CompetitieNieuwsbriefVan de bestuurstafel