Geplaatst op: 16 augustus 2019

Beste leden,

Vanaf volgende week, dinsdag 19 augustus, start het nieuwe seizoen.

Doordat de renovatie van onze sportzaal nog niet gereed is (uitloop planning gemeente), kunnen we de eerste weken nog niet terecht in onze vertrouwde zaal. Het bestuur heeft daarom in overleg met de gemeente gezocht naar vervangende ruimte en dat is gelukt!

In de periode van dinsdag 19 augustus tot en met 10 september spelen we in de sportzaal aan de Bosboom Toussaintstraat 1 te Harderwijk.

Een vergelijkbare zaal, waar 5 tafels opgesteld kunnen worden. In deze periode zal enkel recreatief spelen zijn (19:30 t/m 22:00 uur).

Tijdelijke verhuizen tafeltennistafels

Er is in de vakantie heel veel werk verricht door een selectief groepje leden, voor de resterende werkzaamheden vragen wij u om een dienst. We willen u vragen medewerking te verlenen bij het volgende:

Maandag 18 augustus moeten de tafels verhuisd worden van de Vondellaan naar de Bosboom Toussaintstraat. Edwin van der Leij regelt een auto en aanhanger, maar we hebben ook sjouwers nodig. Hoe meer mensen, des te makkelijker de klus. We willen jullie vragen ons te assisteren. Graag opgeven bij Kasper Sloot (app naar 06-10520948)

Op Donderdag 12 september moeten de tafels weer retour, hier wordt u tegen die tijd voor benaderd.

Bardiensten

Klik hier om het overzicht van het hele jaar wat betreft de openingstijden zaal (en kantine) te openen. Aan de competitie spelende teams de vraag om aan Kasper Sloot door te geven wie de bardienst namens jullie team verzorgt. Dan kan dit verwerkt worden.

Klussen

Niet alleen de zaal is gerenoveerd, ook de kantine heeft afgelopen maanden uitgebreid met 50 m2. De elektra en verlichting is geheel vervangen en de bar is uitgebreid/voorzien van nieuwe koelingen. Wat er nu nog moet gebeuren is:

• Het opknappen van de voorhal buiten en binnen (schilderen wanden en vloer)
  • Maken van schappen in kast
  • Aftimmeren koven bij nieuwe kozijnen
  • Installeren geluidsinstallatie

Deze werkzaamheden staan gepland op zaterdagavond 14 september. Graag opgeven bij Kasper Sloot (app naar 06-10520948)

Wij hopen u in ieder geval weer te zien op 19 augustus!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur TTV Harderwijk