Geplaatst op: 14 december 2019

Vrijdag de 13e. Wat een mooie dag voor het hindernissentoernooi.

Twaalf deelnemers hadden zich aangemeld voor dit spektakel.  Zes onderdelen waarop zij hun vaardigheden konden botvieren: de dubbele tafel, het plastic batje, de tafel met hoog net, spelen met de verkeerde hand, de minitafel en de tafel met de bekers. Wat een strijd, de spelers gaven elkaar niets cadeau. Op het scherpst van de snede werd er gestreden. Maar wel met de nodige dosis humor en sportiviteit!

Uitslag:

1. Izaäk
  2. Olav
  3. Thimo
  4. Joep
  5. Maartje
  6. Mazen
  7. Danysha
  8. Micha
  9. Wouter
  10. Ruud
  11. Xian
  12. Chris. (Stiekem eerste maar als organisatie ben je automatisch laatste😝).

Alle deelnemers konden een prijs kiezen uit de rijk gevulde prijzentafel gesponsord door het bedrijf Lokstof van Chris van der Leij.

Na nog een gezellig drankje keerde iedereen tevreden en voldaan naar huis. Vooral Ruud die met zijn prijs,een lekker dames luchtje, zeker bij zijn vrouw ging scoren!

Leden, bedankt en tot de volgende!

ToernooiWedstrijd verslagen