Geplaatst op: 23 augustus 2020

Beste Leden,

Vanaf 17 augustus is de zaal weer geopend. Het viel ons op dat de opkomst laag was, mede door vakantie maar ook door missende berichtgeving vanuit ons. Vandaar een nieuwe nieuwsbrief met een aantal reminders en nieuwe regels omtrent het coronabeleid.

Registratie bij binnenkomst

Allereerst willen we dat leden die komen tafeltennissen (op maandag en dinsdag) zich registreren door hun naam op een formulier te zetten, dit is verplicht. Dit doe je alleen voor de betreffende avond dat je komt spelen. Je hoeft niet vooraf te registreren. Het formulier ligt klaar in de zaal. Mocht er iemand besmet raken met het covid-19 virus dan kunnen we relatief makkelijk achterhalen wie er die dag aanwezig waren en mogelijk gevaar loopt. De formulieren worden 4 weken bewaard en daarna vernietigd.

1,5 meter regel en hygiëne

Ondanks er met sporten niet perse de 1,5 meter gehanteerd moet worden willen we jullie erop attenderen dit wel te doen. Vooral wanneer je niet aan het spelen bent. Omkleden doe je thuis net als douche, gebruik de kleedkamers zo min mogelijk.

Bij binnenkomst desinfecteer je je handen met de alcohol die door ons verzorgd wordt. Veeg geen zweet handen af aan de tafel en houdt de spullen schoon. Mocht je corona gerelateerde klachten hebben, blijf dan thuis. Let goed op elkaar.

Zaaltijden en (oefen) wedstrijden

Vanaf 17 augustus is de zaal weer elke maandag en dinsdag open (met uitzondering van vakanties). Vanaf 4 september is zaal ook op vrijdag open. Trainingen van de jeugd starten weer op 8 september. Op de volgende vrijdagen is er ruimte voor oefenwedstrijden die men zelf mag inplannen: 4, 11 en 18 september. Op vrijdag 25 september begint de reguliere najaarscompetitie weer. De zaal is open vanaf half 8.

Klik hier voor een pdf met alle kantinediensten en zaaltijden van het najaar 2020.

ALV

14 september vindt de Algemene Leden Vergadering plaats. We hopen dat het gros van de leden aanwezig is. Jullie aanwezigheid en input is belangrijk voor de club. We luisteren graag naar onze leden en kunnen zo het een en ander uitleggen. De uitnodiging voor de ALV volgt nog.

Tot slot

We hopen iedereen aankomende week weer te zien. Laten we er met z’n alle een geslaagd najaar van maken. Heb je vragen of is er iets onduidelijk, laat het weten via de mail (info@ttvharderwijk.nl). Veel tafeltennis plezier

CoronaNieuwsbrief